Show TV'nin en aksiyonlu dizilerinden Ramo, tüm heyecanıyla devam ediyor. Ramo son bölüm yine aksiyon doluydu. Dizinin takipçileri de, "Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo son bölüm izle, Ramo 22. bölüm fragmanı" gibi kavramları arama motoruna yazıyor. Peki, Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ramo son bölüm özeti...

RAMO 21. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo 21. bölümde olanlar: Ramo kendi canının yanı sıra abisi Hasan'ın ve ailesinin canını da kurtarmak için çırpınmaktadır. Ramo, tüm ailesinin öldürüldüğünü düşünmektedir. Kendine geldiğinde hiç bilmediği bir yerde olduğunu fark eder. Karşısına çıkan adamlar, ondan hiç beklenmedik bir şey isterler. Ailesi karşılığında birini öldürmesini isteyen adamlara Ramo ne cevap vereceğini bilemez, çünkü o bir kiralık katil değildir. 

Öte yandan Ramo'nun peşinde Cihangir ve adamları vardır. Ramo hem kendi canını hem de ailesinin canını kurtarmaya çalışıyordur. Hasan'ın da canı tehlikedeyken ortaya çıkan Sibel, Ramo'ya açıktan açığa yardım etmeye başlar. Onun da yardımıyla Ramo, ailesini ve Hasan'ı kurtarabilecek mi? 

RAMO 21. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

Ramo son bölüm Show TV internet sitesi üzerinden yayınlandı. Siz de Ramo yeni bölüm tek parça halinde Show TV internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Ramo 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo yeni bölüm fragmanı henüz Youtube'da yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimiz içindeki yerini alacaktır.