Kadrosundaki başarılı oyuncularıyla dikkat çeken Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo, son bölümü olan 19. bölümle ekranlara geldi.

Diziseverler merakla ve ilgiyle takip ettiği dizinin yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Merakla beklenen Ramo 20. bölüm fragmanı yayınlandı.

Peki Ramo 19. bölümde neler yaşandı? Haberimizde Ramo 19. bölüm özeti bulabilir, Ramo 20. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Ramo 20. bölüm fragmanı

 İşte Ramo yeni bölüm fragmanı...

Ramo 19. bölümde neler yaşandı?

Ramo'nun vurulup yaralanmasının üstünden haftalar geçer. Ramo kendini toparladıktan sonra Kaman gizemini ortaya çıkarabilmek adına harekete geçer. Doğu, Yavuz'u saklandığı yerden çıkarıp Cihangir'e teslim eder. Ancak Cihangir, Yavuz'a dokunulmazlık verir. Bunun sebebini kimse anlayamaz. Sibel de bu durum karşısında oldukça şaşkındır. Ramo'nun yanına giden Sibel, kısa bir süre için de olsa Ramo ile beraber hareket etmek durumdadır.

Ramo öte yandan Yavuz'dan nasıl bir intikam alacağına ilişkin planlar yapar. Yavuz'a neden dokunulmazlık verildiğini anlamak için çaba sarfeden Ramo, içinde Cihangir ve Yavuz'un bulunduğu bir oyun kurar. Oyunun tutması halinde İstanbul mafyası yerle yeksan olacaktır ancak Cihangir, bu kirli dünyanın yalnızca bir kısmını temsil etmektedir.

Ramo 19. bölüm izle