Show TV kanalının rekortmen dizisi Çukur, resmi Youtube kanalından yeni fragmanı paylaştı. Çukur 4. sezon 11. bölüm 2. fragmanı Youtube üzerinden yayınlandı. Rekortmen dizinin yeni bölümü bu akşam Show TV'den ekranlara gelecek. Peki Çukur son bölüm içerisinde neler olacak? Çukur yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlandı? Haberimizin detaylarında Çukur dizisine ilişkin merak edilenleri öğrenebilirsiniz.

ÇUKUR 102. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur 4. Sezon 10. bölüm (102. bölüm): Efsun'la yüzleşen Cumali, öğrendiği gerçeklerle yıkılmıştır. Ancak Çukur için bir kere daha harekete geçmek isteyen Cumali, sürpriz bir isimden yardım almıştır. Yamaç, Çağatay'ın son sınavında başarılı olmakta oldukça zorlanır. Yamaç bu sınavı nefes kesen bir hamleyle ilerletir ve yardım etmesini hiç ummadığı birinden iş birliği yapmak için teklif alır. Efsun, Çağatay'ın ziyaretinin ardından köşeye sıkışmıştır. Ardından Efsun, şahit olduklarından ötürü çok büyük bir yıkım yaşar. Evde kadınlar arasındaki gerginlik her geçen gün artmıştır. Sultan, Aliço'ya büyük bir görev sorumluluğunu verir. Yamaç, iki güzel aber alır ve rahatlar, ardından Çağatay'ı hiç aklına gelmeyecek bir durumun içerisine sürükler.

ÇUKUR 103. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur 4. sezon 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı, Çukur Youtube kanalı üzerinden yayınlandı. Fragmanı siz de haberimizden izleyebilirsiniz. İşte Çukur 103. bölüm 2. fragmanı.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE! ÇUKUR 102. BÖLÜM İZLE

Çukur dizisinin son bölümü Show TV resmi internet sitesinden yayınlandı. Show TV'nin rekortmen dizisini internet sitesinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.