Her Pazartesi Show TV'den saat 20:00 da dizi severlerin karşısına çıkan sevilen dizi Çukur'da yine heyecan dolu sahneler vardı. Erdenetler ve Koçovalılar'ın savaşındaki gerilim her bölümde artarken, Çukur 108. bölümde yaşananlar da dizi severler tarafından araştırmaya başladı. Çukur son olarak 108. bölümü ile ekranlara geldi. Peki, Çukur 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Çukur 108. son bölüm izle...

ÇUKUR 108. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur 108 son bölümü ile dizi severleri yeni ekranlara kitlemeyi başardı. Çukur son bölüm içinde yaşananlar şöyle:

Koçovalılar ve Erdenetler'in savaşına Kulkan da katılmıştır. Savaşın yeni askerlerinden olan Kulkan, Çukur'un karşısına hiç beklemediği anlarda çıkıp onları şaşırtmaya devam ederken, Bir taraftan da Efsun ve Nehir'i de rehinesi olarak tutmaya devam etmektedir.

Nehir ve Efsun güçlerini birleştirir ve tutsak oldukları  Erdenetler'in elinden kurtulmak üzere beraberce harekete geçerler. Nedim, Çukur'u bir süredir uzaktan takip etmektedir ve Bu doğrultuda Koçovalılar'dan sürpriz bir istekte bulunur.

Yamaç ise Cengiz Erdenet'i bitirmeye bir adım daha yaklaşmıştır. Ancak Kulkan tarafından yapılan hamile hiç beklenmediktir. Yamaç yeniden çok zor bir tercih yapmakla sınanacaktır.

ÇUKUR 108. BÖLÜM İZLE

Çukur dizisinin son bölümü tek parça halinde Show TV resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Siz de Show TV'nin resmi internet sitesi üzerine giderek Çukur son bölümü seyredebilirsiniz.

ÇUKUR 109. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisinin resmi YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı takdirde Cafesiyaset.com haber sitemizden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.