Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran, Show TV'den ekranlara gelen Arıza dizisi son olarak 11. bölümüyle yeniden ekranlarda yer aldı. İlgiyle takip edilen Arıza son bölüm yine heyecan dolu sahnelerle izleyiciyi büyüledi. Peki Arıza yeni bölüm ne zaman, Arıza 11. bölüm içerisinde neler oldu? İşte Arıza dizisi hakkında merak edilenler...

ARIZA 11. BÖLÜM ÖZETİ

22 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 20.00'da Show TV'den yayınlanan Arıza son bölümde; Şehmuz kendisine gelen bir haberle sarsılır. Burak ise konsorsiyumun dışına itilince kendisine yoldaşlık edecek yeni bir ortak bulur. Halide, açacağı yeni poliklinik için oldukça heyecanlıdır, ancak Haşmet bu durumdan pek de memnun değildir. Yeni makama gelen Ali Rıza, ilk vazifesini üstlenir, ancak yeni ortaklar Burak ve Numan'ın onun için beklenmedik bir sürprizleri vardır. Ali Rıza ve Şehmuz, onlar yüzünden karşı karşıya gelir.

ARIZA 11. BÖLÜM İZLE

Arıza dizisi Show TV internet sitesinden tek parça olarak yayınlandı. Siz de Arıza dizisini tek parça bir şekilde Show TV internet sitesinden izleyebilirsiniz.