Yeni dizi Alev Alev, geçtiğimiz gün (5 Kasım 2020) Show TV'den ekranlara geldi. İlk bölümüyle oldukça beğeni toplayan yeni dizi Alev Alev, başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü kadınları konu alan senaryosuyla dizi sektörüne damga vurmaya geliyor.

Yeni dizi Alev Alev'in ilk bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da Youtube kanalı üzerinden yayınlandı. Peki, Alev Alev 2. bölüm fragmanı neler anlatıyor? Alev Alev ilk bölüm izle bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 2. bölüm fragmanı

Dizi sektöründe son olarak Avlu ile gündeme gelen ve performansıyla adından sıkça söz ettiren Demet Evgar, kocasından gördüğü şiddetten kendisini ve kızını kurtarmaya çalışan güçlü bir kadın olan Cemre karakterine hayat veriyor. Kadroda Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cihangir Ceylan, Berker Güven gibi oyuncular yer alıyor. İşte Alev Alev 2. bölüm fragmanı.

Alev Alev ilk bölümde neler yaşandı?

Cemre güzel bir hayat yaşayacağını sandığı kocasından fiziksel ve psikolojik şiddet görmektedir. Bu hayattan kurtulmak isteyen Cemre hem kendine hem de küçük kızına bir kaçış yolu bulmalıdır. Rüya şu ana kadar zengin yaşantısı sebebiyle hayatta gerçek acıların var olabileceğini görmemiştir. Kendi dünyasında oldukça güvenlidir. Çiçek ise sadece evlenmek, aşk ve mutluluk dolu bir yuva sahibi olmak istemektedir. Hepsinin kendine has derdi olan bu üç kadının hayatı bir akşam çıkan yangından sonra tamamen değişir. Rüya, Cemre ve Çiçek, oldukça zor geçecek bir mücadeleye ilk adımlarını atarlar.