Kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Can Nergis, Serkan Rutkay Ayıköz, ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi başarılı oyuncuları barındıran Yasak Elma dizisi, son olarak 88. bölümüyle FOX TV kanalından ekranlara geldi.

Diziseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Yasak Elma son bölüm içinde yine heyecan dolu sahneler vardı. Peki, Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, Yasak Elma son bölüm içinde neler oldu, Yasak Elma 88. bölüm izle...

YASAK ELMA 89. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma Youtube kanalı üzerinden henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde haberimiz içindeki yerini alacaktır.

YASAK ELMA 88. BÖLÜM ÖZETİ

Yasak Elma yeni bölümde: Şahika, Ender ve Yıldız'ın yolları, istemeseler de tekrardan aynı yöne çıkmıştır. Yıldız, beklediği ilgiyi Çağatay'dan göremez ve büyük hayal kırıklığına uğrar. Şahika ise Mert'i kendi tarafına çekemeyeceğini anladığı zaman onu şirketten uzaklaştırmak için sinsi bir plan kurarak kendisiyle eskiden bir ilişkisi olduğunu, kendisinin onu terk ettiği gibi bir söylentinin yayılmasını ister.

YASAK ELMA 88. BÖLÜM İZLE

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma son bölüm, FoxPlay internet sitesi üzerinden tek parça halde yayınlandı. 720p'ye kadar görüntü kalitesiyle tek parça, kesintisiz şekilde izlenebilir.