Uyanış Büyük Selçuklu 9. bölüm, 23 Kasım 2020 Pazartesi günü TRT 1 ekranlarından yayınlandı. Tarihe ilgi duyanların ve diziseverlerin yakından takip ettiği Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 9. bölümde Turna'nın yaralanması geceye damgasını vurdu. Heyecanla biten bir başka bölümün ardından dizinin takipçileri, "Uyanış Büyük Selçuklu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Uyanış Büyük Selçuklu 9. bölüm özeti, Uyanış Büyük Selçuklu 9. bölüm tek parça izle" şeklinde araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm içinde neler oldu? İşte detaylar...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 10. BÖLÜM FRAGMANI

Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Onun yerine dizinin resmi Youtube kanalı üzerinden 10. bölüme ait bir ön izleme videosu yayınlandı. İşte yeni bölüm ön izleme videosu...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 9. BÖLÜM ÖZETİ

Sencer, Turna'nın Yorgos tarafından kaçırıldığı haberini alınca harekete geçerek Şahbender Dukas’ı alıkoyar ve ondan Yorgos'un yerini öğrenir. Ancak Yorgos, Sencer'in böyle bir yol izleyeceğini önceden tahmin etmiş ve Sencer'i bekleyen hain bir tuzak kurmuştur. Sencer, bu tuzağı bertaraf etmeyi başarır ancak başına beklenmedik bir şey gelir. Çıkan çatışmada Turna ağır yaralanır. Yorgos, bu kargaşayı fırsat bilerek Kutsal Emanetler'i de yanına alıp kaçar. 

Tapar, Kutsal Emanetler'in peşine düşer ancak Ebulkasım yüzünden bir tuzağını içine çekilir. Tapar, Anadolu istikametine giderken önü Asi Obaların beyleri tarafından kesilir. Elçin, askerlerini yanına alarak Tapar'ın imdadına yetişir.

Başhatunluk makamı Seferiye'den boşalır. Yerine Terken oturur. Nihayet beklediği makamı alan Terken, bu makamı Seferiye'yi hasta ederek elde etmiştir. Peki bu gücü nasıl kullanacak? Turna ölecek mi? Sencer, Yorgos'u yakalamayı başaracak mı? Şahbender Dukas ölecek mi? Melikşah, yıllarca ölü bildiği Başulu'yu tanyacak mı?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 9. BÖLÜM İZLE

Uyanış: Büyük Selçuklu 9. bölümü tek parça halinde haberimizden izleyebilirsiniz.