ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım 2020 tarihindeki ABD başkanlık seçimlerinde hile olduğu iddiasındaki ısrarına devam ediyor. Bu sebeple halen görevlerini devretmeyen Donald Trump, sosyal medya platformu Twitter'daki hesabından bir duyuru yaparak, seçimde galip gelen Demokrat Joe Biden'ın ancak seçimde hile olmadığını kanıtladığı takdirde Beyaz Saray'a girebileceğini söyledi.

GÜLÜNÇ, HİLELİ 80 MİLYON OY

ABD Başkanı Donald Trump, seçimin bu zamana kadarki en temiz seçim olması gerçeğinin kanıtlanmış olmasına rağmen seçimde hile yapıldığına ilişkin iddialarını sürdürmekte kararlı. Bu bağlamda sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Trump, Joe Biden'ı hedef göstererek, ABD başkanlık seçimi kazananının aldığı 'gülünç' 80 milyon oyda herhangi bir hile veya yasa dışı bir durum olup olmadığını kanıtlamasını, aksi takdirde Beyaz Saray'a giremeyeceğini açıkladı.

Bazı eyaletlerde seçmen dolandırıcılığı var

Trump iddialarında bazı kritik eyaletleri de hedef alarak bu eyaletlerde büyük çaplı bir seçmen dolandırıcılığı olduğunu iddia etti. Trump; Atlanta, Milwaukee, Detroit ve Philadelphia gibi eyaletlerde çözülemeyen büyük bir sorun olduğunu belirtti.