1. Tokat Gastronomi Festivali’nde ünlü sanatçılar; Murat Dalkılıç, Buray, Ümit Besen,  Pamela ve Azerin Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumunda düzenlenecek konserlerle müzikseverlerle buluşacak.

27-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Tokat Gastronomi Festivali’nin ilk günü 27 Ağustos tarihinde ilk olarak Ümit Besen & Pamela konseri gerçekleştirilecek. Festivalin ilk gününde Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumu’nda düzenlenecek Ümit Besen & Pamela konseri saat 20:30’da başlayacak.

Festivalin ikinci gününde konser programları saat 19:00’da başlayacak ve ilk olarak Azerin sahneye çıkacak. Azerin’den sonra ise Buray, Tokatlı müzikseverlerle buluşacak.

Tokat Gastronomi Festivali’nde son konser 29 Ağustos Pazartesi günü düzenlenecek. Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumunda Murat Dalkılıç’ın sahneye çıkacağı konser saat 20:30’da başlayacak.

Festivale katılacak misafirleri çok sayıda etkinlikle karşılayacaklarını dile getiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Hem mutfağımızın tanıtımı hem de farklı etkinliklerle gerçekleştireceğimiz Tokat Gastronomi Festivalinin heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz festivalimizin; Tokat’ımızın ve Tokat mutfağımızın tanıtımı açısından önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bütün Tokatlı hemşerilerimin ve misafirlerimizin Tokat’ın tarihini, mutfağını ve kültürünü doyasıya yaşayacağı bir festival olmasını diliyorum” dedi.