Sebastian Szymanski, son olarak Fenerbahçe'nin 4-2 kazandığı Hatayspor maçında ağları havalandırırken; ülkesi Polonya'da gündem oldu.

İşte Szymanski için atılan manşetlerden bazıları:

Sport.PL'de bulunan haberde Szymanski için "Szymanski tüm Türkiye'nin dilinde. Onun için çıldırıyorlar" başlığı atıldı. Öte yandan haberin ayrıntısında şu ifadeler kullanıldı:

"Hatayspor'a karşı oynanan Fenerbahçe maçında şov yaptı. İnanılmaz performansını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin bu kadar iyi sonuçlar alması büyük ölçüde onun sayesinde."

TVP Sport'ta bulunan haberde ise "Sebastian Szymanski bir gol daha attı. Lider Fenerbahçe" başlığı atıldı.

Haberin ayrıntısında ise Polonyalı futbolcu hakkında söyle bahsedildi:

"Sebastian Szymanski durmak bilmiyor. Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Hatayspor maçında takımını 1:0 öne geçiren golü attı. Polonyalı oyuncu safkan bir keskin nişancı gibi hareket etti ve Dusan Tadic'ten aldığı pasın ardından topu ağlara gönderdi. İstanbul ekibi maçı 4:2 kazandı."

SportoweFakty'de Szymanski için şu ifadeler kullanıldı:

"Milli takım oyuncusu ceza sahasında bir tilki gibi. Sebastian Szymanski, Fenerbahçe formasıyla klasını gösterdi. Orta saha oyuncusu Hatayspor karşısında alınan 4:2'lik galibiyete katkıda bulundu. İlk gol sadece yedi dakika sonra atıldı ve Polonya milli takım oyuncusu kilit bir rol oynadı.

Fenerbahçeli oyuncular Hatayspor yarı sahasında sakin bir oyun sergiledi. Karşılıklı paslaşmaların ardından Dusan Tadic sol kanattan topu ortaladı, Szymanski kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi."

Meczykı'de yer alan haberde de Szymanski'nin Fenerbahçe performansına vurgu yapıldı ve şu cümlelere yer verildi:

"Sebastian Szymanski 2023/2024 sezonunun başında Türkiye'de Fenerbahçe formasıyla mükemmel bir performans sergiliyor. Polonyalı oyuncu Pazar günü Hatayspor'a karşı oynanan lig maçında skor listesine girerek skoru açtı"