Vatandaşlarda büyük ilgi uyandıran projeler ilçenin her ihtiyacına cevap veriyor. Eğitimden spora, sağlıktan ulaşıma, sosyal projelerden kentsel dönüşüme, kadın istihdamından alt-üst yapı çalışmalarına birçok detayın yer aldığı projeleri Sultanbeylililer büyük umutla karşıladı.

İlçeyi her anlamda güçlü yarınlara taşıyacak projelere, vatandaşların ilgisi yoğun.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, “Sultanbeyli’mizi çok seviyor ve çok iyi tanıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızlayız. Konuşuyoruz, dinliyoruz.

Hemşehrilerimizin beklentileri neler diye sürekli istişare ediyoruz. Talep ve öneri dinliyoruz. Bu doğrultuda 100 vizyon projemizi özenle oluşturduk. Her yaştan ihtiyaca cevap veren projelerimiz var. Projelerimizin ilham kaynağı; hemşehrilerimizin beklentileridir. Bu sebepten ilçemize her alanda değer katacak ve güçlü yarınlara taşıyacak projelerimiz hamdolsun vatandaşlarımız büyük bir ilgiyle karşıladı.

Hemşehrilerimiz, şehrimizin sorunlarına çözüm olacak projelerimizi heyecanla bekliyor; büyük umut besliyor. Bizler de göreve gelir gelmez projelerimizi ivedilikle hayata geçirmek için heyecanlıyız, hazırız, kararlıyız.

Buradan bir kez daha; kalbinde sevdasını taşıdığımız evimiz Sultanbeyli’mizin daha güzel yarınları için çok çalışacağımıza yürekten söz veriyoruz.” dedi