Sonrasında Sultanbeyli Belediye Binası’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Törende konuşan Tombaş, “Bize oy versin vermesin herkesi kucaklayacağız. Herkese gideceğiz, herkesin gönlünü alacağız” ifadelerini kullandı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminden birinci olarak çıkan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Sultanbeyli Kaymakamlığı’nda mazbatasını alarak görevine başladı. Daha sonra Tombaş, Sultanbeyli Belediye Binası’nda, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’den görevi teslim aldı.

“SULTANBEYLİ HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, “Sultanbeyli halkına çok teşekkür ederim. Teveccüh gösterdiler, bize destek verdiler. İnşallah bundan sonra birlik ve beraberlik içinde adaletli bir şekilde, ayrışmadan Sultanbeyli’yi yöneteceğiz. Tekrar hem Sultanbeyli içim hem tüm camia için hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum” diye konuştu.

“BİZE OY VERSİN VERMESİN HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Devir teslim töreninde konuşan Tombaş, “Öncelikle 15 yıl Sultanbeyli’ye hizmet eden, uzun yıllar siyasette birlikte çalıştığımız Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin’e çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. İnşallah biz de Sultanbeyli’de onun bıraktığı yerden bayrağı devralarak daha ileriye götürmek için Sultanbeyli’deki her vatandaşımızla, teşkilatımızla birlikte çalışacağız ve Sultanbeyli’de projelerimizi gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olarak seçildik. Ama şu anda Sultanbeyli Belediye Başkanı olarak göreve başlıyoruz. Bize oy versin vermesin herkesi kucaklayacağız. Herkese gideceğiz, herkesin gönlünü alaağız. Sultanbeyli'de eser ve hizmet davamızın önümüzdeki dönemde daha güçlü bir şekilde devam etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM SONUÇLARININ HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

“Yol ve dava arkadaşım Ali Tombaş Başkanımızın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancım tam” diyen Önceki Dönem Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ederek “ 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize, İstanbul’umuza ve Sultanbeyli’mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Seçim sonuçlarının her birimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türkiye’de devletimizin, kolluk kuvvetlerimizin denetimi altında sakin bir seçim dönemi geçirilmiştir. Seçim sonrası bizler milletimizin vermiş olduğu bu kararı herkesin sağduyulu bir şekilde yaklaşmasını temenni ediyoruz” dedi.