Her Çarşamba günü saat 20.00'de Star TV'den yayınlanan Sol Yanım dizisi 5. bölümüyle ekranlara geldi. Diziseverler de, "Sol Yanım 5. bölüm full izle, Sol Yanım 5. bölüm özeti" şeklinde aramalar yapmaya başladı. İşte Sol Yanım dizisi ile ilgili son detaylar...

SOL YANIM 5. BÖLÜM ÖZETİ

Serra ve Selim'in sürpriz ilişkisi okulun gündem konuları arasında yer alır. Çiçeği burnunda olan aşıklar, şehirde beraberce romantik anlar yaşarlar. Serra, ilk kez duygularını itiraf eder, aşk sarhoşluğuna kendini kaptıran Selim de öfkesinden vazgeçmiştir, artık etrafına neşe saçan biri h aline gelmiştir. Öte yandan onların aşklarını hazmedemeyen Biricik de Serra'nın yanına giderek Selim konusunda bir uyarıda bulunur.

Barbar, sırf Serra'nın sevgilisini merak ettiğinden dolayı okula kadar gelmeye üşenmez. Nazlım, Kuzey Üniversitesi'ndeki yeni görevine başlar. Okulda sular bir türlü durulmaz, öte yandan Kutlusay Malikanesi'nde de işler karışmaktadır. Asena, İhsan'ın kiminle konuştuğunu bulmak için kolları sıvar. Selim ve İhsan arasında yeni bir tartışma çıkmıştır. Biricik, Serra ile olan konuşmasından olumlu yönde bir sonuç alamayınca ikinci planını uygulamaya alır.

SOL YANIM 5. BÖLÜM FULL İZLE

Sol Yanım son bölüm Star TV resmi internet sitesi üzerinden tek parça olarak yayınlandı. Siz de Sol Yanım yeni bölüm tek parça halde oradan izleyebilirsiniz.