Başrollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel'in paylaştığı sevilen dizi Sen Çal Kapımı tüm hızıyla devam ediyor. Diziseverlerin büyük ilgiyle takip ettiği Sen Çal Kapımı dizisi FOX TV'den ekranlara geliyor. Sen Çal Kapımı son bölüm olan 18. bölümde neler olduğu da diziyi kaçıranlar tarafından araştırılıyor. Peki Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman? Sen Çal Kapımı 19. bölüm fragmanı yayında mı, Sen Çal Kapımı 18. bölüm içinde neler oldu? İşte Sen Çal Kapımı 18. bölüm özeti ve yeni bölüm detayları...

Sen Çal Kapımı 19. bölüm fragmanı

Sen Çal Kapımı 18. bölüm özeti

Serkan, çatı katındaki çökmeden dolayı sorumlu tutulmaktadır ve hayatında ilk defa böyle zor bir durumun içinde kalmıştır. Serkan'ın kendisi de dahil herkes çizimde hata yaptığını, bu sebeple çatı katında bir çökme yaşandığını düşünmektedir. Ancak Eda, Serkan'ın asla böylesine dikkatsiz davranmayacağına ve böyle bir hata yapmayacağına kefildir. Ona tüm kalbiyle inanmaktadır. Öte yandan Serkan, çökme sebebiyle oluşan hasarı gidermeye çalışır. Eda ise çizimdeki hatayı bulmaya karar verir.

Aydan, Serkan'ın yeni eve çıkmasına çok üzülür. Eda'nın Aydan için güzel bir planı vardır. Ayfer, çiçekçiye gelen müşterinin Efe sayesinde değil aslında Serkan'ın sayesinde geldiğini öğrenir. Serkan ve Selin arasındakileri yanlış anlayan Eda, Serkan'a uzak davranmaya başlar. Serkan, Eda'yı üniversite kütüphanesinde bulmuştur. Birbirlerine kızsalar da ayrı kalamayan çift gece boyunca beraber vakit geçirirler.

Sen Çal Kapımı 18. bölüm izle

Türkiye televizyon sektöründe romantik komedi akımının ilk akla gelen dizilerinden olan Sen Çal Kapımı 18. bölüm, FoxPlay üzerinden yayınlandı.