Star TV'de Her Pazartesi akşamı saat 20:00'de ekranlara gelen Sefirin Kızı adlı dizinin yeni bölümü detayları araştırılmaya başlandı. Sefirin Kızı son olarak 28. bölümüyle ekranlara geldi. Diziseverler, "Sefirin Kızı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusuna bir yanıt arıyor. Peki Sefirin Kızı 28. bölümde neler oldu? Sefirin Kızı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haberimizin detaylarında seferin kızı dizisi ne ilişkin merak edilenleri bulabilirsiniz.

SEFİRİN KIZI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Sevilen dizinin son bölümünde; Sancar ve Nare pek çok zorluğu arkada bırakmış ve akşamları küçük kızları ile beraber oturup çizgi film seyrettikleri yemek yaptıkları, markete gittikleri normal bir hayatın hayalini kurarlar. 

Ancak Akın ölüp gitse bile hala onların başına dert olmaktadır. Nare ve Sancar yalnızca basit bir hayatın hayalini kursalar da, Akın'ın cesedi onların bu hayaline barikat çekmektedir. Akın'ın cesedinin peşinde hem Sahra, hem Gediz, hem Kahraman hem de Güven vardır. 

Akın'ın cesedi, Sancar ve Nare nin normal bir hayat kurma hayalini her zaman engel olacaktır. Elvan, Yahya ve konağı terk eder. Nare ise onu bir an bile yalnız bırakmaz. Ancak Sahra da onları rahat bırakmaya pek niyetli değildir.

SEFİRİN KIZI 28. BÖLÜM İZLE

Star TV'de her Pazartesi günü saat 20.00'de ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisi, Star TV resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı.

SEFİRİN KIZI 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde Cafesiyaset.com haber sitemizde fragmanı kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.