O3 Medya ve NGM tarafından ortak olarak yapımı gerçekleştirilen Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle geçtiğimiz gün ekranlara geldi. Her bölümü heyecan dolu olan Sefirin Kızı 27. bölümde de diziseverleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Peki Sefirin Kızı 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 27. bölüm içinde neler oldu? İşte detaylar...

Sefirin Kızı 27. bölüm özeti

Gediz'in ihaneti ile sarsılan Sancar ve Nare, bu ihanetin acısını sindirmeden yeni bir sınava tabi tutulurlar. Sancar'ın omurgasında bir kırık vardır ve bu kırık Sancar'ın bir daha yürüyememe ihtimalini gün yüzüne çıkarmıştır. Sancar ve Nare çok geçmeden kendilerini yeni bir savaşın içinde bulacaktır. Bu savaşta birbirlerine oldukça sıkı tutunmaları gerekmektedir.

Gediz yok etmek istediği eski sadıcı öte yandan ameliyat kapılarının önünde beklemektedir. İnandığı yolda hiçbir kuvvet onu ilerlemekten alıkoyamaz. Öte yandan Akın'ın kardeşi Sahra, ağabeyinin ölüp ölmediğine ilişkin gerçeği bulmaya çalışırken güçsüzleşir. Ancak ağabeyinden gelen bir konum her şeyi karıştırır. Eğer Akın öldüyse konumu ona kim gönderdi?

Sefirin Kızı 27. bölüm izlemek için tıklayınız

 

Sefirin Kızı 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde haberimizin içinde yer alacaktır.