Us Weekly tarafından yapılan habere göre; çifte yakın olan kaynaklar, ünlü şarkıcı Ariana Grande'nin çok heyecanlı olduğunu belirterek, sevgilisi Dalton Gomez'i tanımaktan ve spot ışıklarından uzakta kalarak onunla aşk yaşamaktan ötürü çok mutlu olduğunu bildirdi.

Bu durumun Ariana Grande'nin geçmişteki ilişkilerinde yapamadığı bir şey olduğuna dikkat çekilen yazıda, Dalton ve Ariana'nın birbirlerine çok aşık olduğu ve hayatlarının bundan sonraki kısmını beraber geçirmek için söz verdikleri belirtildi.

GRANDE MÜJDEYİ INSTAGRAM'DAN DUYURDU

27 yaşındaki Ariana Grande, geçtiğimiz gün sosyal medya platformu Instagram üzerinden bir paylaşım yaparak söz konusu haberleri doğruladı. Grande, inci ve iri bir pırlantadan oluşan nişan yüzüğünün fotoğrafını çekerek takipçileri ile paylaştı.

Yüzük fotoğrafını takipçileriyle paylaştı

Dünyaca ünlü pop yıldızı Ariana Grande, resmi sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak nişanlandığını duyurdu.

 

İLİŞKİSİNİ MAYIS AYINDA TESCİLLEMİŞTİ

Dalton Gomez ile nişanlanan Ariana Grande, nişanlısı ile ilk kez geçtiğimiz Şubat ayında, Los Angeles'te bulunan Bar Louie adlı bir mekanda akşam yemeği yedikleri esnada beraber görülmüştü. Ardından bütün kaynaklar çiftin aşk yaşadığına dair iddiaları ortaya atmış, ünlü şarkıcı ise söz konusu iddiaları Mayıs ayında doğrulamayı tercih etmişti.