Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi başarılı oyunculara sahip olan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarından geçtiğimiz gün diziseverlerle buluştu. Diziseverler de dizinin yeni bölüm detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz son bölüm içerisinde neler oldu? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Kanal D'den ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi hakkında detaylar...

SADAKATSİZ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 8. bölümde Asya, üzerine atılan iftiraya karşı ne yapacağını bilemez. Derin, Asya'nın evine gelir ve onunla uğraşmak için bambaşka bir yol denemeye çalışır. Derin, Volkan'ı dolduruşa getirme amacıyla Asya'nın onu öldürmeye çalıştığını iddia eder. Volkan ise hırslanınca Asya'nın yanına gider ve Ali'yi yanına alacağını, ona her şeyi anlatacağını söyler. Asya ise asla dik duruşundan ödün vermemektedir. Asya, Volkan ve Derin'in amacından bihaberdir.

 

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimiz içindeki yerini alacaktır.

SADAKATSİZ 8. BÖLÜM İZLE

Kanal D'den her Çarşamba günü saat 20:00'da ekranlara gelen Sadakatsiz, Kanal D resmi internet sitesi üzerinden tek parça halinde yayınlandı. Sadakatsiz 8. bölüm kısa zaman içinde dizinin Youtube kanalı üzerinde de tek parça ve "Full HD" olarak yüklenecek.