Sadakatsiz dizisi her geçen gün seyirciler tarafından daha fazla beğeni alıyor. Diziseverler ilgiyle takip ettikleri Sadakatsiz dizisi ile ilgili yeni detayları araştırmaya başladı. Sadakatsiz dizisi son bölümde yine seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Her bölümü ilgiyle takip edilen ve büyük heyecanlara sahne olan diziyle ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Sadakatsiz 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 7. bölüm izle...

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Asya, Derin ve Volkan arasındaki aşkı herkese anlatmıştır. Ardından Volkan da hamlesini yapar ve Asya ile ilgili bildiği tüm gerçekleri ortaya çıkarmaya başlar. Volkan, Asya'yı geçmişi ile vurmaktadır. Velayet davası açmaya hazırlanan Volkan, Asya'nın ailesinin geçirdiği kazayı kullanarak davayı kazanmaya çalışır. Peki bütün bunları Asya nasıl bir tepki verecek?

SADAKATSİZ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her Çarşamba saat 20.00'de Kanal D kanalından ekranlara gelen, kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncuları barındıran Sadakatsiz dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimiz içindeki yerini alacaktır.

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz son bölüm henüz Youtube'a yüklenmese de Kanal D internet sitesinde yerini aldı. Siz de Sadakatsiz yeni bölüm tek parça olarak Kanal D sitesinden izleyebilirsiniz.