Her hafta Show TV kanalından ekranlara gelen ve seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi Ramo, son bölümde de yine izleyicisine keyifli vakit geçirme fırsatı sundu. Her bölümünde yeni bir heyecan meydana gelen Ramo dizisi, son olarak 23. bölümüyle ekranlara geldi. Peki, Ramo son bölüm içinde neler oldu? Diziseverler, "Ramo yeni bölüm, Ramo 23. bölüm izle, Ramo 23. bölüm özeti, Ramo son bölümde neler oldu?" gibi kavramları arama motoruna yazıyor. Haberimizin ilerleyen bölümlerinde Ramo son bölüm özeti bulabilirsiniz.

RAMO 23. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo 23. bölümde yaşananlar;

Ramo çok zor bir durumda kalmıştır. Ramo, silahını Mahir'e doğru tutar. Aynı zamanda Yıldırım ve Mazhar tarafınadn izlendiğinin de farkında olan Ramo, oradan kurtulma şansının hiç olmadğını biliyordur. Vasili İstanbul'a gelir, bu da Cihangir'in işlerini daha fazla büyüteceği anlamını taşır. Cihangir tam kontrolü bütünüyle ele aldığını sanırken Mazhar'ın masaya hiç istemediği adamlar koyması, sinirlerini oldukça bozar.

Ramo öte yandan Sibel'le olan ilişkisini düzeltmiştir. Ancak Sibel, her geçen gün savaşın büyüdüğünün de farkındadır. Sibel bu savaşta yalnızca Ramo'nun yanında olup ona yardım etmek ister. Ramo ise sevdiği herkesi bu savaşa dahil olmaktan alıkoymaya çalışıyordur ancak her savaşta olduğu gibi Ramo'nun bu savaşında da vereceği ağır kayıplar olacaktır.

RAMO 32. BÖLÜM İZLE

Ramo 32. bölüm, Show TV resmi internet sitesinde yayınlandı. Tek parça halinde izlemek isteyenler, Show Tv adresini ziyaret edebilir.