Show TV'de her Cuma günü saat 8'de ekranlara gelen BKM imzalı Ramo'nun 14. bölümü yine nefesleri kesti. Seyircinin büyük ilgiyle izlediği yeni bölüm, televizyonda yayınlanmasının ardından kısa sürede Show TV resmi sitesine yüklendi. Ramo dizisinin resmi Youtube kanalında 14. bölüm full olarak henüz yüklenmedi. Ayrıca 15. bölüme ait herhangi bir fragman videosu da kanalda yer almadı.

RAMO 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo 14. Bölümünde Ramo, Sibel’i kurtarmıştır ama Taner’in ölümü İstanbul’daki bütün dengeleri altüst etmiştir. Cihangir, oğlunun katili bulunana kadar İstanbul’daki bütün işleri durdurma kararı alır. Cihangir’in bu kararı onunla iş yapanlar arasında, özellikle de Vahap da huzursuzluğa neden olur. Diğer yandan Taner’in ölümüyle ilgili bütün ipuçları Ramo ve Sibel’i göstermektedir. Onlara yardım ettiği için Yavuz zan altında kalır. Cihangir bütün ordularıyla Ramo’nun üzerine yürürken Ramo’nun Sibel ve kendisini kurtarmak için çok az zamanı vardır.

RAMO 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Diziseverlerin büyük ilgisini kazanan Ramo dizisinin 14. bölümü Show TV'ye yüklendi. Ramo 14. bölümü kesintisiz, tek parça olarak izlemek için buraya tıklayınız.