2020 yılının bitmesine çok az bir zaman kala Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yılını kutlamak üzere bir mesaj gönderdi. Putin, ilerleyen dönemde Ankara ve Moskova'nın Avrasya'daki istikrar ve güvenliğinin güçlü hale getirilmesi hususunda verimli bir şekilde devam eden iş birliğinin süreceğinden şüphesi olmadığını dile getirdi.

Kremlin'den gelen açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yılını kutlamak üzere bir mesaj gönderdi.

RUSYA-TÜRKİYE İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK

Mesajında, Rusya-Türkiye arasındaki ilişkilerin bütün kilit alanlarda devam eden gelişiminden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Putin, içinde bulunduğumuz zorlu sıhhi ve epidemiyolojik durumdayken bile anlamlı siyasi diyaloğun devam ettiğini, enerjide kritik ortak projelerin sistematik şekilde hayata geçirildiğini, askeri-teknik alanlarda, ticari-ekonomik ve diğer alanlarda da iki ülke arasındaki iş birliğinin yüksek düzeyde muhafaza edildiğini ifade etti.

Putin, ilerleyen dönemde Ankara ve Moskova'nın Avrasya'daki istikrar ve güvenliğinin güçlü hale getirilmesi hususunda verimli bir şekilde devam eden iş birliğinin süreceğinden şüphesi olmadığını söyledi.