Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başlıkları:

İBB herkesi tedbire çağırırken bir tek kendisi tedbir almamış. Ortada belediye idaresi adına zaaf olduğu ilk andan itibaren görüldü. İstanbulluya sahip çıkmayan bir belediye yönetimi ortaya çıktı. En basit tedbirlerin bile alınmadığı görüldü. Toplu taşımaya insanların yönlendirilmesi söz konusuyken otobüslere zincir takılmadığı, insanları taşımaya uygun olmadığı görüldü. Bu araçların nasıl savrulduğu görüldü. Daha da acısı krize müdahale etmesi gereken bir kar küreme aracı belediye başkanının yemek yemesi için yolun açılmasına seferber ediliyor.

Herkesin siyasi safını İstanbulludan yana, vatandaşımızdan yana olarak değerlendirmesi gerekirken, bu zaafı kimin üzerine yıkarız ile karşı karşıyayız. Bilgilendirmeyi yapması gereken belediye sözcüsünün yurt dışında olduğu öğreniliyor.

İBB herkesi tedbire çağırırken kendisi tedbir almadı. İstanbul'da en basit tedbirler bile devreye alınmadı. Toplu taşıma araçlarına zincir takılmadığı görüldü.

İMAMOĞLU'NUN BALIKÇIDAKİ FOTOĞRAFI

Kriz yönetimi konusunda büyük bir zaaftı. Yolları açması gereken kar küreme aracı İBB Başkanı'nın restorana gideceği yolu açtı.

Bilgilendirme yapılmadı. (Murat Ongun) İmamoğlu'na tepki gösterenleri trollükle suçluyorlar. Sonuç olarak tepki gösterenler haklı çıktı. Sonra İmamoğlu'nu savunanlar tweet'lerini sildi, kimisi özür diledi. Seferberlik halinde yalanladılar sonra özür dilediler. Kriz yönetmesi gereken yönetim krize sebep oldu.

Özür dilemek yerine suçlama kampanyası yapılıyor. Mesele restoranda yemek değil krizi yönetmektir.

Özür dilemek yerine suçlama kampanyası yapılıyor. Mesele restoranda yemek değil krizi yönetmektir.

"İBB KRİZLER KARŞISINDA FELÇ BİR KURUMA DÖNÜŞTÜ"

Her krizde yok olan bir CHP ile karşı karşıyayız. 15 Temmuz'da genel başkanları yok oldu, kar krizinde belediye başkanları. İBB krizler karşısında felç olan bir kuruma dönüştü.

Bir belediye başkanı yönettiği şehrinde büyük bir kriz yaşanırken nasıl restoranda yemek yiyebiliyor. Restoranda olmadığı zamanlarda da başkalarını suçluyor.

FAZIL SAY'IN PAYLAŞIMI

Bir sanatçının vatandaşlarımız bu kadar mağdur olurken, bir kriz zamanında bu şekilde konuşmasını doğru bulmadım. Siyasi bir ironi yerine daha insani hassasiyetle yaklaşmasını beklerdim. Nitelikli ya da yetenekli bir ironi değildi. Dalga geçmek doğru değildir. Sayın Bahçeli'yle ilgili de çok çirkin bir ifade. Bir sanatçı neden böyle bir ironiyle yaklaşır artık bunları izah etmekte zorlanıyoruz.