Ünlü dizi ve film platformu Netflix'in, bütün haklarını satın alıp "Netflix Orijinal Filmi" etiketi kapsamında duyurduğu yeni Türk filmi olan 9 Kere Leyla adlı filmi, bugün itibarıyla platformda yayınlandı. Bir sinema filmi olarak planlanan Türk filmi 9 Kere Leyla, pandemi şartları sebebiyle vizyona giriş tarihi sürekli olarak ertelenen bir filmdi.

9 Kere Leyla, galasını düzenleyip vizyona girmeye hazırlandığı esnada Türkiye'de patlak veren yeni tip koronavirüs (covid-19) sebebiyle film vizyona girme fırsatı bulamamıştı.

PANDEMİ SEBEBİYLE NETFLİX'E SATILDI

Ülkemizin başarılı oyuncularından Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi güçlü oyuncuların başrol olarak yer aldığı film, pandemi şartlarından ötürü istediği çıkışı yapamaması sebebiyle Netflix'e satıldı. 9 Kere Leyla filminin geçtiğimiz hafta fragmanı yayınlanmıştı.

Fragmanda, filmin yayın tarihinin 4 Aralık 2020 tarihi olduğu belirtilmişti. Merakla beklenen film bugün, Netflix platformu üzerinden "Netflix Orijinal Filmi" ibaresiyle yayına alındı. Yönetmenliğini Ezel Akay'ın üstlendiği komedi filmi 9 Kere Leyla, bugün itibarıyla Netflix'ten izlenebilir.

9 KERE LEYLA FİLMİ OYUNCULARI

Filmde yer alan oyuncular şu şekilde sıralanıyor;

- Haluk Bilginer

- Demet Akbağ

- Elçin Sangu

- Fırat Tanış

- Alican Yücesoy

- Emre Kıvılcım

- Hakan Eke

- İhsan Ceylan

- Bimen Zartar

9 KERE LEYLA KONUSU

Bir ev hanımı ve kocasının ilişkileri, evlilik terapistleriyle birlikte aşk üçgenine saplanır. O da yetmez gibi çift, kendilerini antik bir el yazmasını elde etme filminin başrolünde bulur.