Sihirli dünya, canavarlar, cadılar ve uzmanlardan oluşan macera dolu bir dünyanın kapıları, Winx Club adı altındaki çizgi filmle birlikte dünyaya açılmış, pek çok çocuğun gözdesi olmuştu. Türkiye'de de büyük ilgi gören Winx Club çizgi filminin, yakın zamanda Netflix'te bir dizi halinde yer alacağı öğrenildi.

5 PERİ ARKADAŞIN HİKAYESİ ANLATILACAK

"Fate: The Winx Saga" adıyla yayınlanacak olan dizinin fragmanı yayınlandı. Dizide 5 peri arkadaşın yatılı ve sihirli bir okulda hem canavara karşı verdikleri mücadele, hem de yetişkinliğe geçiş yolculukları anlatılacak. Peki, Fate: The Winx Saga fragmanı yayınlandı mı, Fate: The Winx Saga ne zaman Netflix'te olacak?

FATE: THE WİNX SAGA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix'in yeni dizisi Fate: The Winx Saga, toplamda 6 bölümden oluşacak. Netflix orjinal yapımı adı altında yayınlanacak olan The Winx Saga, tüm dünyayla aynı anda, 22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak.

FATE: THE WİNX SAGA KONUSU NE?

Türkiye'deki adı "Winx Efsanesi: Kader" olacak olan dizide 5 peri arkadaşın hikayesi anlatılacak. Bloom, Stella, Musa, Flora ve Tecna adlı 5 arkadaşın yer aldığı hikayede, Alfea adlı yatılı peri okulunda kalan periler, bir yandan güçleriyle neler yapabileceklerini öğrenirken diğer yandan da canavarlarla mücadele edecek ve aşk duygusunu keşfedecek.

WİNX CLUB UYARLAMASI FATE: THE WİNX SAGA FRAGMANI