Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, son bölümü ile izleyiciyi ekran başında kilitlemeyi başardı. Her bölümü heyecanla izlenen Mucize Doktor dizisinde pek çok mesaj verildi. Peki, Mucize Doktor yeni bölüm nerede yayınlandı, Mucize Doktor 36. bölüm full tek parça izle bağlantısına haberimizden ulaşarak dizinin son bölümünü kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Mucize Doktor 36. bölüm özeti

Hastane, bir kadına şiddet vakası ile çalkalanıyordur. Kadının, bir adam tarafından saldırıya uğramış, ancak başka bir adam kadını kurtarmak için ileri atılmıştır. Hastanede bulunan herkes adamını yaptığını bir kahramanlık olarak nitelendirse de bazıları bunun kahramanlık olduğunu düşünmemektedir. Öte yandan Ali Vefa, babası ve Nazlı arasında kalmıştır ve ne yapacağını bilememektedir. Her şey, acil servise çöken hamile bir kadınla daha karışık bir hal alır. Ali Vefa en büyük korkusu ile yüzleşmek zorunda kalmıştır. Ali Vefa hızlıca hamile kadını ameliyat odasına alır. İşte Mucize Doktor 36. bölüm...

Mucize Doktor 36. bölüm izle

Birbirinden mühim mesajlar veren yeni bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayarak Fox TV internet sitesine ulaşabilirsiniz. Mucize Doktor son bölüm izlemek için bağlantıya tıklayınız.

MUCİZE DOKTOR 36. SON YENİ BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLA