Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yeni bir Twitter paylaşımı yaptı. Paylaşımında güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı mücaledeye ait bir videoya yer veren bakanlık, Barış Pınarı bölgesinde tesis edilen huzur ve güven ortamını bozmaya çalışan 17 PKK terör örgütü mensubu teröristin başarılı bir şekilde etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Güvenlik güçleri, PKK/YPG terör örgütü mensuplarının yeni bir sızma girişimini daha engelledi.

17 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, PKK terör örgütü mensubu olduğu anlaşılan 17 teröristin, Barış Pınarı bölgesine sızarak güven ortamını bozmak üzere saldırı gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamaya göre, sızma ve saldırı girişiminde bulunan PKK/YPG'l 17 terörist, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Kahraman komandoların, bölücü terör örgütü mensubu 17 teröristi etkisiz hale getirdiği görüntüleri barındıran video, bakanlığın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. MSB, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımla kamuoyunu bilgilendirdi.