Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) bugün gerçekleştirdiği grup toplantısında önemli gündem konularına değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli adeta ateş püskürdü.

DEVLET BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI

Din düşmanlığı yapan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan, sokağa çıkma çağrısı bulunan kimselere kadar önemli konularda açıklama yapan Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

Türk milleti, kimin kime hangi yalan ve ayak oyununu fısıldadığını açıkça görmekte, notlarını sandıkta değerlendirmek üzere almaktadır. Milletimizin istediği kaos ve kriz değil, rehaf, zenginleşme, büyüme, birlik ve beraberliktir. Cumhur İttifakı vatan ve millet sevdası ile yedi düvele direnmektedir. Gerekirse Türkiye Komünist Partisi'ne bile geçeriz diyen siyaset fukaralarının aslında kimlerle vakit geçirdiği bizim tarafımızdan çok nettir.

Terörist Demirtaş'ı övenler de bunlar değil miydi?

Muhalefet partilerinin hep bir ağızdan Terörist Demirtaş'ı övdüğünü belirten Bahçeli, söz konusu partilerin daha da ileri giderek anayasa yazmaya yeltendiğini, HDP'yi MHP'ye tercih ettiğini vurguladı. Son günlerde sokağa çıkma çağrılarının arttığını, 'parti kurmayın, sokağa dökülün' mesajlarını verenlerin ateşle oynadıklarını belirten Bahçeli, Türkiye'nin sokakta bulunmadığını ve sokak serserilerine teslim edilmeyeceğini vurguladı.

Sokağa çıkın da görün anyayı Konya'yı

Bazı kalemlerin muhalefetin silkelenmesi için sokağa çıkma çağrıları yazdığını söyleyen Devlet Bahçeli, bu çağrılara sert çıkışarak, "Hodri meydan, Hele bir çıksınlar sokağa da, görsünler anyayı Konya'yı, acıklı şekilde görsünler dünyanın kaç bucak olacağını." şeklinde konuştu.

İSLAM ALLAH'IN, MACRON KİMİN?

İslam dinine apaçık düşmanlık besleyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a hak dinin İslam olduğunu hatırlatan Bahçeli, dinin sahibinin yalnızca Allah olduğunu vurgulayarak, "Peki Macron'un sahibi kimdir? Akli melekelerini hepten kaybetmiş Macron'un kafa yoracak başka mesaisi yok mudur?" sorusunu sordu.

Hatay'daki patlamalarda ABD şüphesi

Hatay'daki patlamaya değinen Bahçeli, ABD büyükelçiliği tarafından yapılan uyarıyı hatırlattı. Elçilik, İstanbul başta olacak şekilde pek çok ili kapsayarak ABD vatandaşlarının kalabalık yerlerden uzak durması hususunda uyarıda bulunmuştu. Bunun oldukça şüpheli bir durum olduğuna dikkat çeken Bahçeli, terör ve terörizmi bir araç olarak kullananları lanetledi.