Gülseren Budayıcıoğlu tarafından yazılan "Madalyonun İçi" adlı romanından uyarlanarak senaryoya dökülen, ardından dizi sektörüne tepeden giriş yapan Masumlar Apartmanı dizisi, son bölümüyle TRT1 ekranlarından diziseverlerle buluştu. İlginç konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Masumlar Apartmanı son bölümde neler yaşandı? Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, kız isteme sürpriziyle Memduh ve İnci'ye büyük bir sürpriz yapar. Bu sebeple Memduh ve İnci'nin arası yeniden bozulur. Han ve İnci'nin evlilik haberlerini saklamasına içerleyen Ege, onların bir oyun oynamasına sinirlenerek tepki gösterir. Ege bu vesileyle sinirini okuldaki Neriman'dan çıkarır. Esat'a aşık olan Gülben, aşkı için adım atmaya karar verir. Ancak bu yoldaki en büyük engeli Safiye'dir. Uygar'ın kendi başına büyük bir bela açacağını düşünen Han, tepkisini ortaya koyar. Esra da böylece Han'ın kimseye göstermediği karanlık yüzünü görmüş olur. Ege, Han'ın parası ile okumak istemiyordur. Gülben, Esat'la dolu hayaller kurarken Safiye tepesine kabus gibi çöker. Han, İnci'ye açılmaya karar verir fakat işler istediği gibi ilerlemez.

MASUMLAR APARTMANI 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Youtube üzerinden yayınlandı. Masumlar Apartmanı 10. bölüm 2. fragmanı, Youtube trend videolar listesinde 46 numaraya kadar yükseldi. Diziseverlerin Masumlar Apartmanı'na ilgisi her geçen gün artış gösteriyor. İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı...