Sevilen yemek yarışması programı Masterchef, TV8 kanalından ekranlara geliyor. İzleyicilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Masterchef'in 77. bölümünde mavi ve kırmızı takım, tekrar sahaya çıkarak dokunulmazlık oyunu için ter döktü. Kırmızı takımdan Barbaros, kendine olan güveni ve iddialarıyla dikkat çekerek oyunu kazanacaklarını söylese de sonunda siyah önlüğü giyen tarafta oldu. Uğur'un kaptanlığındaki mavi takım oyunu kazanmayı başardı.

MASTERCHEF 77. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi takım ve kırmızı takım, ilk takım oyununda pide temasını işledi. Şeflere Trabzon yağlı pide, patatesli kır pidesi ve tahinli pide sunan takımlar, skoru 2-2'lik bir beraberliğe kadar getirse de, 3 puanı alan takım mavi takım oldu. Bu bağlamda kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için siyah önlükleri giydi.

Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Ayyüce

Danilo Şef, dokunulmazlık oyunu yemeği olarak "Ratatouille"yi seçti. Bu bağlamda Sefa, Eray, Serhat, Barbaros, Ayyüce, Özgül, ve Didem oyunu kazanmak için çalışmaya başladı. Bu dokunulmazlık oyununun galibi Ayyüce oldu.

POTAYA KİMLER GİRDİ?

Ayyüce'nin potaya gönderdiği isim Didem oldu. Ardından takım oylamasıyla potaya giren ikinci isim Özgül oldu.

MASTERCHEF 78. BÖLÜM YAYINLANDI MI?

Masterchef'in 78. bölümü henüz yayınlanmasa da programın resmi Youtube kanalında 78. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Masterchef 78. bölüm fragmanı...