Bozdağ Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği, ATV ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi, reyting şampiyonu Kuruluş Osman dizisinde ilk kez 34. bölümde ekranlara çıkan Targun Hatun, izleyicide büyük bir merak uyandırdı. Kuruluş Osman Targun Hatun karakterini canlandıran Zeynep Tuğçe Bayat, karakteriyle ve diziyle ilgili düşüncelerini aktardı.

KURULUŞ OSMAN 36. BÖLÜMDE DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Büyük bir ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman dizisinin 36. bölüm fragmanı, dizinin resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlandı.

Kuruluş Osman 36. bölümde, Osman Bey'in, "Targun Hatun benim nikahlım olacaktır." ifadeleri, seyircinin ilgisini çekti. Targun Hatun karakterine hayat veren oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ise şöyle konuştu;

Daha önce oynadığım hiçbir karaktere benzemiyor

Zeynep Tuğçe Bayat, Targun Hatun'un daha önce oynadığı karakterlerle benzeşen bir yanı olmadığını aktardı. Karakterinin ismini çok sevdiğinden bahseden Bayat, karakteriyle bazı özelliklerinin oldukça benzerlik gösteridğini ifade etti. Targun Hatun'un zorluklardan yılmayan, kararlı, başkaları tarafından onun için çizilen hiçbir sınıra boyun eğmeyen biri olduğuna dikkat çeken Bayat, "Targun aynı zamanda şefkatli de. Ailesi ve sevdiklerine oldukça derinden bağlı. Biz de buralarda birleşiyoruz galiba." dedi.

Targun Hatun, Kayı Obası'nda dengeleri değiştirdi

Oyuncu Bayat, sözlerine şöyle devam etti;
"Targun Hatun, Kayı Obası'na gelişiyle tüm dengeleri değiştirdi. Gerçekten sıra dışı bir kadın. Güçlü, bir o kadar da asidir. Kimin gücü elinde barındırdığıyla ilgilenmiyor. Onun doğasında boyun eğmek yer almıyor. Savaşçı bir bey kızı oluşuyla Osman'ın yanı başında obaya giriş yaptığı an herkes bu durumun farkına varıyor."

Karakterin Osman Bey ile olan ilişkisi

Oyuncu Bayat, ilerleyen bölümlerle ilgili fazla bilgi veremeyeceğini, ancak Targun'un Osman Bey'i tanımaya başlamasıyla obadaki tansiyonun yükselmeye başlayacağını dile getirerek diziseverlere, gelecek bölümlerle ilgili ipucu vermiş oldu.