Her Çarşamba akşamı ATV kanalından ekranlara gelerek dünya çapındaki kitlesine hitap eden "Kuruluş Osman" dizisi, reyting rekorlarını altüst etmeye devam ediyor. Tıpkı Türkiye'de olduğu gibi tüm dünya çapında ilgiyle izlenen Kuruluş Osman, Arnavutluk'ta en çok izlenen dizi olarak kayıtlara geçti. Gelen bilgilere göre Arnavutluk, haftada iki gün Prime Time'da ekranlara geliyor.

KURULUŞ OSMAN'A İLGİ DÜNYA ÇAPINDA

Arnavutluk ülkesinde en çok izlenen dizi olan Kuruluş Osman, aynı zamanda dünyadaki pek çok farklı coğrafyada da ilgiyle takip ediliyor. Arnavutluk'un önde gelen televizyon kanalı TV KLAN'dan ekranlara gelen Kuruluş Osman, "Osmani" ismiyle yayınlanarak haftanın iki günü izleyici karşısına çıkıyor.

Arnavutluk'ta Kuruluş Osman izleyen vatandaşların ilgisinin büyük olması sebebiyle bölüm başına gelen ortalama yüzde 40 izlenme oranına ulaşan Kuruluş Osman, reyting rekorları kırarak birinci sıradaki konumunu korumayı başarıyor.

DEV KADRO, DEV PROJE: KURULUŞ OSMAN

Yapımını, senaryo ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin genel yönetmenliğini Metin Günay yapıyor. Dizinin başrolü olan Burak Özçivit, Osman Bey karakterini canlandırıyor. Kuruluş Osman dizisi başarılı senaryosu, kadrosu ve yapımıyla Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN 35. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman resmi Youtube kanalından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Siz de Kuruluş Osman son bölüm fragmanını izlemek için haberimizdeki multimedyaları kullanabilirsiniz. İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı...