Kadrosunda; Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yeşim Ceren Bozoğlu (Hazal Hatun), Görkem Kanbolat Arslan (Savcı) gibi başarılı isimleri barındıran, ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen 'Kuruluş Osman' 37. bölümüyle ekranlara geldi ve reyting sıralamasında zirveye oturdu.

KURULUŞ OSMAN ZİRVEYİ BULDU

Kuruluş Osman, 37. bölümüyle ekranlara geldi. Çok konuşulan bölüm, "Tüm Kişiler" kategorisi içinde 13,97 reyting, 28,00 izlenme payını gördü. 

Kuruluş Osman dizisi, ABC1 kategorisinde ise 13,90 reyting, 26,57 izlenme payı elde ederek Çarşamba akşamının en fazla izlenen yapımı olarak kayıtlara geçti.

KURULUŞ OSMAN'DA 'TÜRK'ÜN ZAFERİ'

Sosyal medyada "TürkünZaferi" etiketiyle ses getiren Kuruluş Osman dizisi, gece boyunca Türkiye'nin ve dahi dünyanın gündemindeki yerini korudu. Başarılı oyunculuklarla ve nefes kesen sahneleriyle çok konuşulan Kuruluş Osman son bölüm içerisinde neler olduğu da merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman 37. bölümde neler oldu? Kuruluş Osman 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM ÖZETİ

Kuruluş Osman 37. bölümde yaşananlar

Osman Bey, Kulucahisar'ı fethetmiş ve Yavlak Arslan'ın tuzağından kurtulmuştur, ancak bu kez Flatyos'un karşısında köşeye sıkışmıştır.

Osman Bey, Flatyos ve Nikola'ya oyun oynayarak Kulucahisar Kalesi'ni tekrardan fetheder ve kalenin muhafazası için Bamsı Bey ve alplerini görevlendirir. Osman Bey'in kazandığı zafer, obada büyük sevinçle karşılanır; fakat Dündar ve Savcı Beyler, Geyhatu tehlikesini gerekçe göstererek Osman Bey'e cephe almıştır.

Nikola büyük bir hayal kırıklığı yaşamasından ötürü İnegöl Kalesi'ne çekilmek zorunda kalır. Flatyos bu esnada, Nikola tarafından Osman Bey'i yakalamak üzere görevlendirilmiştir. Osman Bey, Cerkutay'ı Geyhatu'ya götürüp gerçekleri ortaya çıkarmak isterken, Yavlak Arslan'ın kendisi için hazırladığı tuzağı başarılı bir şekilde bertaraf etmeyi de başarmıştır.

Osman Bey, Yavlak Arslan'ı ele geçirirken aynı anda Flatyos ve adamlarının baskını karşısında köşeye sıkışır.

KURULUŞ OSMAN 38. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman Youtube kanalı üzerinden yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı...