Türk futbolunun en önemli ve en sevilen isimleri arasında yer alan Yılmaz Vural, geçtiğimiz gün koronavirüse (covid-19) yakalanmış, özel bir hastanede yoğun bakım servisine alınmıştı. Tecrübeli hocanın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Vural'ın ailesi, Yılmaz Vural'a ait Instagram hesabından bir açıklama yaparak Vural'ın kan değerlerinin daha iyi bir duruma geldiğini duyurdu.

YILMAZ VURAL'IN DURUMU DAHA İYİ

Vural ailesi, sosyal paylaşım uygulaması Instagram üzerinden bir açıklama yapmak üzere Yılmaz Vural'a ait olan, "yvuraltr" kullanıcı adlı hesabı kullandı. Yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz gün kovid-19 testi pozitif çıkan, ardından yoğun bakım servisine alındığı öğrenilen Yılmaz Vural'ın kan değerleri bugün çok daha iyi bir durumda. 

Yılmaz Vural'ın tedavisine yoğun bakım servisinde devam edildiğini açıklayan Vural ailesi, kullanıcılardan gelen destek mesajları, dualar ve yapılan aramalar için teşekkürlerini ilettiler.

İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜS OLDU

67 yaşındaki deneyimli hoca, geçtiğimiz Haziran ayında koronavirüse yakalanmış, yaklaşık bir ay içinde hastalığı söküp atmıştı. Geçtiğimiz gün yeniden koronavirüse yakalandığı açıklanan Yılmaz Vural bu kez hastaneye kaldırılmış, yoğun bakıma alınmıştı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Yılmaz Vural için sosyal medyadan bir geçmiş olsun mesajı yayınlayarak deneyimli hocaya olan desteklerini göstermişti.