TV8 ekranlarından yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, gerçek hayat hikayelerinden uyarlanmış bölümleriyle her seferinde seyirciyi ekran başına kilitliyor. Kırmızı Oda son bölüm, yeniden diziseverlerin yüreklerini burkmayı başardı. Bu kez Türkiye'nin kanayan yarası çocuk gelinlere değinen Kırmızı Oda dizisi, Sema Keçik'in hayat verdiği Selvi karakterinin acı dolu hayatını konu aldı. Peki Kırmızı Oda 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 11. bölüm özetini haberimizde bulabilirsiniz.

KIRMIZI ODA 11. BÖLÜM ÖZETİ

Doktor Hanım, babasının ölümünün ardından her geçen gün daha fazla içine kapanan ve kendini yalnız hisseden Alya ile çözüm arayışına girmiştir. Selvi annesi ve babası tarafından daha 15 yaşına basmamış bir çocukken 50 yaşındaki bir adama para karşılığında gelin olarak verilir. Selvi, kendisinden yaşça büyük bir adamla zorla evlendirildikten sonra niçin evden çıkamadığını doktorla paylaşır. Öte yandan Melek, gazinoda çalışmaya başladığından bu yana o yaşama kısa sürede alışmıştır. Ancak Melek, Doktor Hanım'la olan karşılaşmasında annesiyle ilgili gerçekleri öğrenmiştir. Doktor Ayşe, Doktor Piraye ve Doktor Deniz arasındaki yakınlaşma yüzünden kendi duygularını sorgulamaya başlar.

KIRMIZI ODA 11. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

Kırmızı Oda son bölüm, dizinin resmi Youtube kanalı üzerinden tek parça olarak yayınlandı. İşte Kırmızı Oda yeni bölüm...

Kırmızı Oda 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimizdeki yerini alacaktır.