Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretler savuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir tepki de AK Parti Başkan vekili Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen CHP grup toplantısında, Türkiye Cumhurbaşkanına ağır hakaretler savurmuştu.

KURTULMUŞ: KILIÇDAROĞLU DİBE VURDU

Sosyal medya platformu Twitter'daki hesabından açıklama yapan AK Parti Başkan vekili Numan Kurtulmuş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hak ettiği cevabı veren kişilerden oldu. Kurtulmuş, kendisini Türkiye'yi yönetmeye layık ve namzet gören CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, sırf muahalefet etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarf ettiği sözlerin akıl, izan ve siyasi ahlak dışında olduğunu söyleyerek, "Utanç verici" olarak betimledi.

MİLLETİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUZ

Kurtulmuş, bu tarz ifadelerin Türkiye düşmanlarını sevindirdiğini vurgulayarak, Meclis çatısı altında sarf edilmesinin oldukça yakışıksız bir davranış olduğunu dile getirerek Kılıçdaroğlu'nu sözlerinden ötürü kınayarak esef verici sözlerinden sonra Kılıçdaroğlu'nu, Türk milletinin vicdanına havale ettiğini açıkladı.