CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Skandal üstüne skandal açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Türk ordusuna 'satılmış' diye hakaret eden CHP'li vekil Ali Mahir Başarır'ı savunmakla yetinmeyip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da hakaret etti.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ HEDEF ALDI

Her hareketi utanç kaynağı olan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bizler yatırımcılar konusnda ayrım yapmıyoruz. Paranın rengi veya dini yoktur." ifadelerini hedef alarak skandal söylemlerde bulundu. Türkiye Cumhurbaşkanına ağza alınmayacak hakaretler eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin yüz karası olduğunu kanıtladı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a hakaretleri...

Erdoğan dedi ki paranın rengi, dini yoktur, para paradır. Bu tam bir sömürgeci kafasıdır. Bir devlet parayı bir rüşvet aracı şeklinde kullanamaz. Parayı rüşvet aracı şeklinde kullananları ise devlet büyükelçi olarak atayamaz. Doğrudur, paranın dini ve rengi olmaz ama o para sana ne yaptı Erdoğan? Sen Londra'daki birkaç tefeciye el açıyorsun, faiz lobisine savaş açtın, şimdi de birkaç tefecinin önünde diz çöküyorsun ya bu da benim çok ağrıma gidiyor. Bir de bunu çıkıp tam 83 milyon kişinin önünde söylüyor, kimse de çıkıp da 'Bunlar yanlıştır' demiyor. Sayın Erdoğan, Osmanlı niçin battı biliyor musunuz? Para, paradır diyerek borç alan kişiler yüzünden battı. Alınan borçlar sonradan ödenmedi. Diyun-u Umumiye kuruldu. Allah'ın cahili Erdoğan tarih bilmez, Allah aşkına ona ne anlatacaksınız siz?