CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz, 23 yaşındaki Z.Y. adlı genç kıza taciz ve tecavüz girişiminde bulunduğu ortaya çıkmıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla oldukça yakın olduğu bilinen Karagöz'ün suçunun gizlenmesi için üst düzey CHP yöneticilerin devreye girdiği belirlendi. CHP'de bu suçu bilen ve susanların yanı sıra mağdur genç kıza baskı yapan isimler de olduğu ortaya çıktı. Skandal olaydan sonra Umut Karagöz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLÇE TEŞKİLATINA KAFTANCIOĞLU KONTENJANINDAN GİRDİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla yakın olduğu bilinen Umut Karagöz, CHP ilçe teşkilatına da yakın arkadaşının kontenjanından girdi. "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan ötürü tutuklanarak cezaevine giren Umut Karagöz'ün taciz ettiği genç kız, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Gelen bilgilere göre, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, kendi kontenjanından yönetime soktuğu Umut Karagöz'e ait bilgileri, internet sitesi üzerinden kaldırttı.

CHP'Lİ YÖNETİCİLER OLAYI KAPATMAK İÇİN DEVREYE GİRDİ

Polislerin gözaltına aldığı Umut Karagöz tutuklanarak cezaevine gönderilirken, partide kan donduran bir ayrıntı ortaya çıktı. CHP'den üst düzey yetkililer, olayın basına yansıtılmaması için devreye girerek mağdur kızın ailesiyle görüştü. Olayın üstünü kapatmaya çalışan üst düzey CHP yetkilileri, genç kıza ve ailesine baskı yaptı.