UKOME toplantısı öncesinde İstanbul Kongre Merkezi'ne gelen taksiciler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir gerginlik meydana geldi. Taksiciler, İmamoğlu'na dertlerini anlatmak isterken İBB Başkanı'ndan beklenmedik bir tepki geldi. 6 bin taksiye gerek olmadığını ifade eden taksiciler, şartların iyileştirilmesi gerektiğini savununca Ekrem İmamoğlu, "Size mi soracağız?" şeklinde yanıt verdi.

TAKSİCİLER İBB BAŞKANI'NI YUHALADI

Aldıkları tepki karşısında büyük bir şok yaşayan taksiciler, İmamoğlu'nu yuhalamaya başladı. İmamoğlu ise bunun karşısında hırsla geri döndü ve taksicilerin alenen üstüne yürüdü. Taksicilere, "Kendinizi ne sanıyorsunuz siz, kimsiniz? Hanginiz beni yuhaladıysa çıksın ortaya." şeklinde söylemlerde bulundu.

NE YAPACAĞIMIZI SİZE Mİ SORACAĞIZ?

UKOME toplantısının öncesinde 6 bin yeni taksi kiralama konusunda yorum yapan taksiciler, Ekrem İmamoğlu'ndan aldıkları tepkiyle şaşırdı. Taksiciler, İstanbul'da yeteri kadar taksi olduğunu, bu sebeple mevcut taksilerde iyileştirme yapılmasını talep edince İBB Başkanı İmamoğlu, "Size mi soracağız ne yapacağımızı?" şeklinde bir yanıt verdi.

 

Esnaf kan ağlarken bildiğinizi okuyorsunuz

Taksiciler, taksici esnafının koronavirüs salgını sebebiyle kan ağladığını belirterek İmamoğlu'na bildiklerini okuduklarını dile getirdi. İmamoğlu ise hiçbirine aldırış etmeden salona girdi.