Seçimden önce tasarruf söylemleriyle oy toplamaya çalışan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki sözde icraatları vatandaşları şaşırtıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi alınmadan önce tasarruf yapacaklarını iddia eden İBB yönetimi, akıl almaz bir olaya daha imzasını bastı. İstanbul'da çekilen görüntüler, "Bu kadarına da pes!" dedirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, havanın yağmurlu olmasına rağmen çimleri suladığı görüldü.

BARAJLARDA SU YOKKEN ÇİMLERİ SULUYORLAR

2020 yılında beklenen yağışların hiçbiri gerçekleşmediğinde ötürü İstanbul'da bulunan barajlardaki su seviyesi son 10 yılın en düşük seviyesine kadar geriledi. Son 4 gündür yağmaya devam eden yağmur bile barajları beslemeye yetmezken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yağmur yağmasına rağmen çimleri suladığı görüldü.

Tasarruf anlayışı yağmurlu havada çim sulamakmış

Seçimden önce tasarrufa dayalı bir politikayla hizmet vereceklerini iddia eden CHP'li İBB yönetimi, kritik seviyeye düşen barajlardaki yetersiz suyun miktarına aldırış etmeden, üstelik yağmur yağmasına rağmen çimleri sulamaya devam etti.

VATANDAŞLAR HABER VERDİ, KİMSE İLGİLENMEDİ

Hulusi Ketenci adlı bir vatandaş yağmurlu havada çimlerin sulanmasına tepki göstererek, "Yetkililer İstanbul'da su sıkıntısı çektiğimizi söylüyor. Ben bir vatandaş olarak bu hususta gerçekten üzüntü duyuyorum. Yağmur yağmasına rağmen birkaç saattir bu şekilde çimleri sunuyorlar. Arayıp durumu yetkililere bildirmemize rağmen kimse gelip de suyu kesmedi." diyerek tepki gösterdi.