Sarıyer Belediyesi'nde çalışan ve koronavirüs (Covid-19) pandemisine yönelik Cumhuriyet gazetesinde gerçek dışı yazıları yer alan Dilek Karafazlı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yeni yönetimiyle birlikte Halkla İlişkiler biriminde şef olarak iş başı yaptı.

Beyaz şow

Öte yandan burada çalışmaya başladıktan sonra yüzlerce personelin yerini değiştiren ve mobil iletişim noktalarının 31 Aralık'ta ihalesinin yenilenmemesi nedeniyle birçok personelin işten çıkmalarına sebep oldu.

Bu performans
Bu performansı ile Anadolu ve Avrupa yakası iletişim noktalarının şefliğide kendisine verildi. Karafazlı 7 Haziran 2015 yılındaki Genel seçim öncesi yaptığı paylaşımla CHP ve HDP'nin ittifakını gözler önüne serdi. CHP Parti Okulu'nda eğitmen olan Dilek Karafazlı yapmış olduğu paylaşımda, "Merve ve ben hazırız. CHP ve HDP oyları bu sandıkta emanetimizdir" yazdığı görüldü.

Dilek Karafazlı

TÜRK-KÜRT SAVAŞI

Fethullahçı terör ötgütü (FETÖ)'nün 15 Temmuz darbe girişiminde sosyal medya hesabından terör örgütünün propagandasını yapan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözaltına alındığı yalanını servisleyerek Saffet Dağbakan'ın İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.'de (İSBAK) görev yaptığının ortaya çıkmasından sonra Dilek Karafazlı'nın da "AK Parti ile iç savaş durumundan kaçış yok! Ya dinci, gerici, yobazlarla ülkenin aydınlık evlatları ya da Türk-Kürt savaşı. İç savaş olmadan yapamaz" yazdığı görüldü.

Diğer yandan bir başka paylaşımında da terör propagandası yapmak ve Yasin Börü'nün de içinde bulunduğu onlarca Kürt vatandaşın Terör örgütü PKK tarafından vahşice öldürülmesine azmettirmekten suçlu olan Demirtaş' a saygı duyan Karafazlı,

"Bakın Demirtaş'a neler söyletiyorsunuz? Haklı Demirtaş: Senin evladın tabutta onların ki kumar masalarında" yazdı. Öte yandan Selahattin Demirtaş, 2013 yılında İstanbul'da yapılan nevruz kutlamasında yaptığı konuşmada terör örgütü PKK'yı ve elebaşı Abdullah Öcalan'ı övmesiyle Terör örgütü propagandası"

suçundan 5 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.