136 hektar bir yeşil bir alanda doğa ve spor temelli olarak üretimi devam eden Gümenek Millet Bahçesi Projesinde çalışmalar devam ediyor.

Gümenek Millet Bahçesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu kış koşulları ve deprem sebebiyle verilen aradan sonra çalışmaların yeniden başladığını dile getirdi.

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Kış döneminden sonra yaklaşık yirmi gündür çalışmalarda bir hareketlilik başladı. Bir taraftan işçilerimiz inşaat alanlarında çalışıyor, diğer taraftan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Üstyapı ile ilgili de çalışmalar şu anda hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah sizlere söz verdiğimiz gibi çok güzel bir millet bahçemizi Tokat’ımıza kazandırmış olacağız. Hedefimiz en geç Ekim-Kasım ayları gibi buranın hizmete açılması ve bütün gayretimiz bu doğrultuda devam ediyor. Gerek deprem sebebiyle verilen ara, gerekse kış şartlarından kaynaklanan arada çok çalışma yapılamadı. Mart ayının başı ile birlikte yeniden çalışmalar başladı. Alanda inşaatlar çok hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Gümenek Millet Bahçesinin bölgenin en güzel millet bahçesi olacağı söylemini yineledi. Eroğlu “Yine iddia ediyorum ki; Tokatlılar bölgenin en güzel millet bahçesine sahip olacak. Çok geniş bir alanda mesire alanları bulunan, yemyeşil bir doğanın içinde, spor tesisleri, parkları, dinlenme alanları olan bu zenginliğimiz, Gümenek yeniden çok güzel bir proje ile hemşerilerimiz ile buluşmuş olacak” diye konuştu.