Grup Hepsi grubuyla büyük çıkış yapan, ardından bir döneme damgasını vuran Hepsi 1 dizisinde adını geniş kitlelere duyurmayı başaran grubun solistlerinden Cemre Kemer, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla, uzun zamandır aşk yaşadığı Emir Medina ile evlendiğini açıkladı.

MUTLULUĞUNU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Sosyal medya platformu Instagram üzerindeki resmi hesabından düğün gününe ilişkin pek çok görüntü paylaşan Cemre Kemer, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle yakınları ile bir araya gelemese de hepsi ile yakın zamanda birer fotoğraflarının olacağını dile getirdi.

TEMSİLİ BİR DÜĞÜN GERÇEKLEŞTİREBİLİR

Emir Medina ile evlenen eski solist Cemre Kemer, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, pandemi sebebiyle yalnızca aile arasında bir nikah gerçekleştirildiğini söyledi. Canının yarısı olarak nitelendirdiği pek çok dostunun bu nikah gününde yanında yer almamasının eksikliğini kalbinde büyük bir boşluk olarak hissettiğini dile getiren Cemre Kemer, havalar daha sıcak olduğunda ve koronavirüs salgını geçtiğinde temsili bir düğün yapabileceğine ilişkin sinyal verdi.


Haber: Ecem Köksal