Ünlü şarkıcı Hakan Altun ve ünlü oyuncu Gonca Vuslateri aşk mı yaşıyor? Geçtiğimiz aylarda Megastar Ajda Pekkan ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Hakan Altun, bu kez ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme oturdu.

Çiftin sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden yaptıkları paylaşımlar, ikilinin aşk yaşadığı iddialarını kuvvetlendirdi. Birbirlerine adeta mesajlarla seslenen çiftin Instagram paylaşımları gündem oldu. İşte Gonca Vuslateri ve Hakan Altun'un söz konusu 'şifreli' mesajları içeren aşk paylaşımları...

HAKAN ALTUN'DAN GÖNDERMELİ MESAJ

Paylaşım sitesi Instagram üzerindeki hesabından sahnedeki bir fotoğrafını paylaşan Hakan Altun, söz konusu fotoğrafta elini kalbine götürüyor ve elleriyle kalp işareti yapıyor. Paylaşımın açıklamasında ise "Eri oldum ben bu aşkın, vuslatı beklerken." ifadeleri yer alıyor. Mesajdaki ifadeler göz önüne alındığı zaman bunun Gonca Vuslateri olan bir aşk nişanesi olarak yorumlanıyor.

GONCA VUSLATERİ'DEN TAMAMLAYAN PAYLAŞIM

Hakan Altun'un paylaşımının ardından Gonca Vuslateri de kendisini bir kalp şeklinin içine alınmış halde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak adeta aşk şiirleri diziyor. Söz konusu pozlar ve ipuçları göz önüne alınınca, ikilinin aşk yaşadığı iddiaları tamamen tutarlı oluyor. Öte yandan ne Hakan Altun, ne de Gonca Vuslateri, aşk iddialarına ilişkin hiçbir açıklama yapmadı.