TRT 1 ekranlarında Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi, Masumlar Apartmanı geçtiğimiz haftalar içerisinde sezon finali yaparken İnci’nin ani ölümü herkesi şoke etmişti. Ancak kısa bir zaman sonra ortaya çıkan bazı gerçekler Farah Zeynep Abdullah’ın diziden neden ayrıldığının bir göstergesi oldu.

Dizide geçen ağır psikolojik sahneler sonrasında ruhsal anlamda oldukça yorulduğundan bahseden Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisinde ne kadar başarılı bir performans sergilese de O’nun ekipten ayrılmasının aslında kariyeri açısından bir çöküş doğurabileceğinin sinyalleri arasında görüldü.

Evde kavga eden köpeklerini ayırırken serçe parmağının kırıldığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafı ile duyuran Farah Zeynep Abdullah, baş parmak tırnağının da çıktığını söyleyerek şu an için durumunun iyi olduğundan da bahsetti.

 Yakın bir arkadaşı ile beraber özel hastanenin karşısında yer alan bir kafede görüntülenen Abdullah, kendisine yöneltilen dizi projesi ile ilgili sorular karşısında sessizliğini koruyarak, “Arkadaşlar şu an için hastanedeyim. Dikişlerim alındı ancak iyi gibiyim. Daha sonra yeniden görüşürüz” ifadelerini kullanarak hayranlarını daha da meraklandırdı.

Zeynep Abdullah şimdilerde sessiz kalsa da daha önceden gelen son kulis haberlerine göre; Farah Zeynep Abdullah'ın Netflix platformunda yayınlanacak olan ve Cahide Sonku'nun hayatını anlatacak dizide oynayacağı iddia edildi.