Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Ali Sürmeli ( Doğan), Sanem Çelik ( Ceylan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Pelin Akil Altan (Bahar),  Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) Engin Benli (Yaman) gibi güçlü oyuncuları kadrosunda barındıran, ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü 177. bölümle geçtiğimiz gün ekranlara geldi.

Diziseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği EDHO son bölümdeki sahneler geceye damga vurmayı başardı. ATV'nin dizisi EDHO 177. bölümde yaşananlar, diziyi kaçıran vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölümde neler yaşandı, EDHO son bölüm özeti, EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

EDHO 177. SON BÖLÜM ÖZETİ

Alpaslan Çakırbeyli için masada bir oylama yapılır ve yediye beş olarak sonuçlanan oylamaya göre Alpaslan'ın infazına karar verilir. Ancak bu karar, intikam hırsıyla yanıp tutuşan Alpaslan'ı durdurmaya yetmeyecektir. Alpaslan, kendisine ihanet eden herkesten intikam almak için onların peşine düşer.

İnfazına fetva veren herkese saldıran Alpaslan, bu vesileyle adını bir kez daha cümle aleme duyurmuştur. Amacına bir adım daha yaklaşan Alpaslan, karşısına kim çıkarsa çıksın silahını indirmemekte kararlıdır. Alpaslan'a en büyük desteği ise fikir ayrılıklarına düşüp karşı çıktığı amcası Hızır Çakırbeyli vermektedir. Tipi de Alpaslan'ı öldürmek için oylamada el kaldıran Rafet'in peşine düşmeye karar verir.

Hamdi Korkmaz oğullarına ve kayınbiraderine karşı yapılan saldırının sorumlusu olarak Avni'yi tutar ve fatura ona kesilir. Alpaslan'ın cesedini yere sermek için yanıp tutuşan Hamdi Korkmaz, intikam almak için Avni'yi tehdit etme yoluna başvurur.

İdris Reis, canının parçası olan oğlu Kaya için Haşmet Façalı'nın kızı Didem'i ister, ancak bu durum ailelerin arasında bir gerginlik yaşanmasına sebep olur. Hayriye Çakırbeyli, bu sürtüşmenin sona ermesi için bir plan yapar ve uygulamak adına ilk adımı atar. 

Hayriye Çakırbeyli, oğlu Hızır Reis'in bile isteye yuvasını yıkmasına kayıtsız kalamaz ve  Bahar Sincanlı'nın karşısına geçerek onu tehdit eder.

EDHO SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm, full tek parça halinde ATV'nin internet sitesi üzerinden yayınlandı. Diziyi kaçıran diziseverler, siteye giderek EDHO 177. bölüm tek parça halinde izleyebilirler. Ayrıca EDHO son bölümü Cafesiyaset.com haber sitemiz üzerinden de izleyebilirsiniz.

İşte EDHO yeni bölüm tek parça...