Her salı akşamı ATV'de yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, son olarak 176 bölümü ile ekranlara geldi. Her sahnesi heyecan dolu olan dizinin son bölümünde, seyirciler yine ekran başına kilitlendi. Diziseverler ve dizinin son bölümünü izleme fırsatı bulamayanlar, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm özeti, EDHO 176. bölüm izle, EDHO yeni bölüm" gibi kavramları arama motoruna yazmaya başladı. Peki, EDHO son bölüm içerisinde neler yaşandı? İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm özeti

EDHO son bölümde yaşananlar; 

Alpaslan Çakırbeyli, amcası Hızır'ın otelinden Yavuz Sincan'lıyı kaçırır. Yavuz Sincanlı'yı sorguya çeken Alpaslan, öğreneceği bilginin önemine bakmadan Yaman'ı ortadan kaldırmak istemektedir. Korkmazlar, Alpaslan tarafından atılan her adımda bir parçalarını daha kaybetmektedir. Bu sebeple suyu bulandırmak adına masada olan İlyas'ın liderliğini kullanmaya çalışırlar. Yaman Korkmaz, Alparslan Çakırbeyli'nin kaderi için oylama ister ve 7'ye 5 zafer kazanarak masadan kalkar. Alpaslan'ın yine kendi yaptığı planı yürürlüğe geçirdiğini anlayan Hızır Çakırbeyli de, dostlarını ve kardeşlerini uyarıp onların hayatlarını kurtarmaya çalışır.

Ceylan, eşi Hızır'ı kaybetmemek için Bahar Sincanlı ile karşı karşıya gelmeye hazırlanır. Eşine kırgın olsa da sevgisinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Ceylan, eşi Hızır Çakırbeyli ve Bahar Sincan'lının bir işler çevirdiğini den şüphe etmeye devam eder ve araştırmayı sürdürür.

EDHO 177. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz gün 176. bölümüyle ekranlara geldi. EDHO yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimize eklenecektir.