ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, son olarak 175. bölümüyle diziseverlerin karşısına çıktı. Her bölümü büyük heyecanlara sahne olan EDHO 176. bölüm detayları araştırılmaya başladı.

Diziseverler sıklıkla, "EDHO 175. bölüm izle, EDHO 175. bölüm özeti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde neler olur? İşte merak edilenler...

EDHO 175. BÖLÜM ÖZETİ

EDHO son bölüm: Yaman Korkmaz, ağabeyi Derman Korkmaz'ın hesabını sormaya kararlıdır. Bu sebeple Hızır Çakırbeyli'nin karşısına çıkarak Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırılmasını ister. Hızır Çakırbeyli tarafından yapılan bütün uyarılara rağmen kendi planlarını uygulamaya koyulan Korkmazlar, tansiyonu yükseltmekten geri kalmaz.

Alpaslan, Şahin Ağa'ya yapılanlardan sonra gözünü karartır ve masaya gider. Hedefine Yavuz'u koymuştur. Amcası olan İlyas Çakırbeyli'nin lideri olduğu masada, yaptığından ötürü herkesi çok zor bir durumun içine sokar. Masanın yeni lideri olan İlyas Çakırbeyli ise masa ve yeğeni arasında bir seçim yapmak durumunda kalır.

Alpaslan, Hızır Çakırbeyli'nin kurduğu oyundan habersiz bir şekilde kendi kafasına göre hareket etmektedir. Alpaslan, teyzesi Ceylan Çakırbeyli'den gelen bir uyarıyla kendini geri çeker fakat Alpaslan'ın mekanına yapılan son şey ortalığın karışmasına sebep olur.

EDHO 176. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanınca haberimizdeki yerini alacak.