Kadrosunda; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Ali Sürmeli (Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Engin Benli (Yaman), Pelin Akil Altan (Bahar), Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) gibi Türk dizi sektörünün en başarılı oyuncularını barındıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 174. bölümü ile ATV ekranlarından yayınlandı.

Diziyi kaçıran vatandaşlar, "EDHO son bölüm, EDHO özeti, EDHO 174. bölüm izle" gibi kavramları arama motoruna yazmaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm detayları...

EDHO 174. BÖLÜM ÖZETİ

Alpaslan Çakırbeyli, hapishanede Derman Korkmaz'ı öldürür ve tüm dengeler değişir. Yaman Korkmaz, ağabeyinin cenazesinde Hızır Çakırbeyli ve bütün dostlarının karşısına çıkar ve yüksek sesle intikamını alacağını söyler. Hızır Çakırbeyli ise kurduğu oyunu hiçbir şekilde açık etmez. Hızır Reis, yeğeni Alpaslan her ne kadar ona karşı gelse de, Derman Korkmaz'ı öldürmesinden gurur duymaktadır, ancak onun hayatı için de endişe duyar.

Hızır Reis, ağabeyinin kendisine emanet ettiği Alpaslan'ın hayatı için endişe duymaktadır, ancak Bahar Sincanlı'yla arasındaki gönül ilişkisi, ortalığın karışmasına sebep olur. Hızır'ın çocukluk arkadaşı olan Ömür, Bahar'ı ortadan kaldırmak için tetikçi tutar. Bu sebeple Hızır, Bahar'ı yanından ayırmaz ve bu sebeple oğlu Hızır Ali'nin kendisinden uzak düşmesine sebep olur. Hızır Reis, oğlu Hızır Ali'nin de tıpkı yeğeni Alpaslan gibi kendi kendine karar vererek hayatını tehlikeye atmasını istemez.

EDHO 175. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, son olarak 174. bölümüyle ekranlara geldi. EDHO yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.